Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов категорично заяви, че отборът

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов категорично заяви, че отборът
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Дано не се стига дотам, противниците да ни вкарват в ритъм

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрично съобщи, че тимът би трябвало да повиши равнището си на игра преди началото на сезона и уточни Илиян Стефанов като един от футболистите, заплашен от овакантяване на " Герена ".

Наставникът остана удовлетворен от играта на възпитаниците му в контролата против Етър,.

" Въпреки топлото време, през първото полувреме играчите имаха нужното предпочитание и темперамент. Трябваше повече убеденост, повече самочувствие в контрола на топката и изключително в завършващите подавания и удари. Като предпочитание съм удовлетворен ", показа той след дуела.

Станимир Стоилов счита, че Илиян Стефанов е заплашен от овакантяване на клуба, в случай че не възвърне формата си.

" Илиян Стефанов втори мач подред преднамерено го държа по 90 минути, не тъй като заслужава, а да се помъчи по терена. По най-бързия метод би трябвало да се върне там, където беше, когато пристигна, с цел да се бори за титулярно място. Иначе има заплаха той да загуби Левски и ние да загубим него ", добави той.

Треньорът на отбора се надява равнището на игра да се увеличи преди първия дуел от сезона против ЦСКА 1948.

" Опитваме се да влезем на оптимален темп преди началото на сезона. Предстои ни тежък мач против сериозен тим със сериозна селекция, сериозен треньор и упоритости. Ако не сме подготвени, съперникът бързо ще ни вкара в темп. Дано не се стига до такава степен, съперниците да ни вкарват в темп ", добави той.

Специалистът разясни, че има забележки към играта на крайните бранители в състава. Георги Миланов от своя страна е имал леко неразположение преди контролата.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР