Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди първия

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди първия
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Левски и Хамрун са на едно ниво, дано няма главозамайване след ПАОК

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде конференция преди първия мач с Хамрун Спартанс. Мъри дефинира утрешната борба като напълно равностойна и добави, че който допусне минимум неточности, ще продължи напред.
 Миланов: Хамрун е сериозен тим, само че знаем по какъв начин да им противодействаме
Миланов: Хамрун е сериозен тим, само че знаем по какъв начин да им противодействаме

" Ще създадем всичко допустимо "

" Имат положителни играчи, които играят атрактивен и виновен футбол. За мен е равностойна двойка. Който допусне по-малко неточности, ще продължи напред. Нямам планове да върша кой знае какви разбърквания, обикновено е след положителни игри и резултати. Ивелин Попов още не е подготвен. Той е надалеч от всевъзможен тип спортна форма.

ПАОК има по-добро равнище и от нас, и от Хамрун. Изиграхме задоволително мачове напрегнат. Смятам, че имаме безусловно еднообразно равнище с Хамрун. Ще потърсим нови хрумвания в играта, тъй като са друг тим от ПАОК.

Иска ми се терзанията и думите ми да са влезнали в главите на футболистите. Говореше се, че малтийските тимове са под равнището на българските, само че в този момент не е по този начин. Получиха заслужени похвали за играта против ПАОК. Надявам се да няма самозабравяне. Важно е крехкостта, негативизма и позитивизма да не въздействат на тима ", сподели Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР