Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция пред последния

...
Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция пред последния
Коментари Харесай

Стоилов: Срещу Лудогорец искам да завършим сезона в стил Левски

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде конференция пред последния дуел на " сините " от актуалната акция на футболното ни състезание.

В неделя, 22 май, от 20:30 часа столичани одобряват първенеца Лудогорец на стадион " Георги Аспарухов " с вярата да реализират първа турнирна победа от 13 август, 2016 година насам.

" След дългите години, в които Лудогорец доминираше над Левски, имахме късмет и ние да спечелим. Не значи, че сме по-добри и да се вкарваме в илюзия. Ние можем да демонстрираме положителни игри, единствено когато сме на оптимални обороти. Минимално разпределяне на нашия тим ще се окаже съдбовно. Победихме, тъй като бяхме оптимално съсредоточени. Лудогорец може да накаже и най-малката неточност. Не се колебая, че ще има отлична поддръжка от нашите последователи. Левски постоянно би трябвало да бъде на максимума пред тях. Искам да приключим шампионата в жанр Левски, да изиграем дуела с въодушевление. Задачите бяха изпълнени. Пред почитателите играчите нямат право да играят под опциите си ", стартира Стоилов.

Наставникът на " сините " разкри, че огромната звезда на отбора - Уелтън, няма да вземе присъединяване в дуела с Лудогорец, защото е с контузия от дербито със Славия.

" Сонко е тук, здрав е. Ако всичко е наред, ще вземе присъединяване в мача. Още нямаме окончателните резултати за Уелтън. Няма да рискуваме неговото стартиране. По-важно е да забележим какъв брой сериозна е контузията. Надявам се да го възстановим по най-хубавия метод до началото на подготовката. Днес ще бъде първата подготовка след мача със " Славия ". Няма да е нещо ново, в случай че играем с трима централни бранители. Утре ще вземем извънредно решение ", сподели той.

" Получиха се празненства, сбит цикъл. След финала има чисто прочувствена изразходеност в играчите. Затова искахме и финалът да е в събота. Стимулът за нас са последователите. Винаги е добре да играеш с съперник като Лудогорец. Това е добра опция за моите футболисти да покажат добра игра ", добави Стоилов.

Специалистът изрази вяра на 24 май, когато Левски празнува 108 години от основаването си, да бъде публично оповестено сдружението " Левски на левскарите ", на което той към този момент е постоянен член.

" По тематиката с вложителя нямам какво да кажа. От първия ден се опитахме да обикаляме България, да демонстрираме нашите хрумвания. Най-важно е на 24 май да бъде оповестено сдружението " Левски на левскарите ". Вече съм редови член. Надявам се всички левскари да можем да основем това съдружие. Ако дойдат други оферти, ще бъдат разисквани. Водят се диалози, само че няма нищо съответно. Посещаемостта е доста значим фактор, положителното показване провокират интерес. Левски прави нещо, по което сме тръгнали и би трябвало да вървим ", приключи Станимир Стоилов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР