Старши треньорът на Левски Елин Топузаков коментира загубата с 0:1

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков коментира загубата с 0:1
Коментари Харесай

Топузаков: Нещо в играта на Левски не ми допада

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков разяснява загубата с 0:1 от Локомотив Пловдив в мач от последния 30-и кръг за постоянния сезон.

„ Първо да благопожелавам победа на Локомотив Пловдив. Това, което ние пропуснахме да отбележим като голове, Локомотив съумя да вкара. Пропуските ни костваха точка или три. Не можем да осъществяваме гол “, стартира той.

„ Радостното е, че сътворяваме задоволително положения, само че имаше хлапашки пропуски. Всичко е работа, старание и труд. Няма различен метод да се подобрим. В общи линии съм удовлетворен. Влязохме в мача както би трябвало. Левски би трябвало да нападна и да търси успеха всеки мач. Не обръщаме внимание на отбраната “, продължи Топчо.

„ Отсъствието на Кръстев и Краев се усети, тези, които влязоха да ги заместят, се раздадоха. Ще желая да видя упоритост и мотивация в погледите им. Левски направи добра поредност и от тази позиция съм обезпокоен. Притеснен съм, че втори следващ мач нещо в играта на Левски не ми подхожда “, приключи Елин Топузаков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР