Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след
Коментари Харесай

Топузаков: Лош мач! Приемам доста тежко загубите от ЦСКА

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след загубата от ЦСКА - София с 0:2. Топчо призна, че приема много тежко провалите от " алените " и добави, че няма да задоволен даже " сините " да вземат баража за Лига на конференциите с Арда, тъй като тимът би трябвало да се цели постоянно във върха.

" Головете, които допуснахме, бяха меко казано леки. Много механически брак, не ни се получи играта, не можахме да разгърнем нашия капацитет в офанзива. Лош мач за нас. Ние бяхме подготвени за тази скица на игра на ЦСКА, само че в последна сметка би трябвало да бъдеш по-агресивен, да печелиш единоборствата, борбата я загубихме в психическото преимущество, което имаха след гола. Лош мач за нашия тим в последна сметка. Всеки един футболист на Левски би трябвало да е подготвен да играе напрегнат, не мисля, че през днешния ден трябваше да има такова, като се изключи че зарядът беше постоянно дерби. 
 Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев " закопа " Левски, само че " алените " също плачат
В последните дни прекомерно доста може би главите футболистите на Левски не бяха чисти, мислеха единствено за този мач и надали не че сме го спечелили авансово. Това постоянно играе неприятна смешка, не си взехме поука, отстъпвахме в единоборствата и притежанието на топката, нямахме никакви офанзиви, които да развием, механически брак, на трети-четвърти пас губехме топката. За мен не бяхме с всичко най-хубаво, Филип Кръстев остана на пейката, не беше подготвен за 90 минути, Роналдо също има проблем, изпитвахме компликации на десния фланг. 
 Венци Стефанов: Позор! БФС да анулира резултатите на тимовете, играли с юноши Венци Стефанов: Позор! БФС да анулира резултатите на тимовете, играли с юноши
Вие цитирате шест-седем играчи, а петима от тях са национали. Не може в една седмица да изиграем три значими мача, обикновено е да има ротации, от дълго време съм споделил, че най-важният мач за нас е баражът за евротурнирите. Ние не сме европейски гранд, с цел да имаме всички налично и все мач на 1000%, тъй като нямаме такава дълбочина състава. Не виждам какви юноши са играли, като се изключи Дейвид Михалев, който се оправи ужасно. Ако прибавя Асен Митков, той беше като часовник в средата на терена. 
38  Левски: ЦСКА - София
За кои юноши приказваме? Патрик Галчев, който има над 50 мача за Левски, за Марин Петков, който е мъжки национал на България, Пламен Андреев и така нататък Наистина отиваме в друга прекаленост, ротирах състава, тъй като няма по какъв начин да изиграем три мача за една седмица с едни и същи 11. За баража всичко чакам, може да се промени датата, може и да остане. Мисля, че след днешния мач психическата част ще бъде най-важната. Трябва да забравим този мач, идва мачът, който е най-важният. 
 Феновете на Левски избухнаха, откакто схванаха, че ЦСКА - София не е първенец Феновете на Левски избухнаха, откакто схванаха, че ЦСКА - София не е първенец
Кордоба е надалеч от това да вземе присъединяване, води тренировки по самостоятелен проект. Спряваме се с наличните играчи. Не, няма никакво задоволство, аз не мога да приема загуба от ЦСКА, без значение класирането, одобрявам загубите много тежко. Каквото си заслужиш, това получаваш в края на сезона. Пред нас е задачата най-малко - класиране за Европа, само че даже и да осъществим задачата, отново няма да съм удовлетовен и благополучен, тъй като Левски постоянно би трябвало да се цели в първото място ", съобщи Елин Топузаков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР