Старши треньорът на италианския Интер Симоне Индзаги увери, че не

...
Старши треньорът на италианския Интер Симоне Индзаги увери, че не
Коментари Харесай

Индзаги: Трябва да останем обединени и да играем по най-добрия начин

Старши треньорът на италианския Интер Симоне Индзаги увери, че не се тормози за неналичието на голове от страна на Лаутаро Мартинес в последните срещи и добави, че грандът от Милано се нуждае от добър резултат при гостуването на Барселона тази вечер в Шампионската лига.

Интер победи с 1:0 при семейството си на Барселона в предходния кръг от груповата фаза на шампионата. Италианците са на второ място във краткотрайното класиране в група „ С “ с 6 точки, а водач е немският Байерн Мюнхен с 9. Барселона заема третата позиция с 3 точки все още, а на последната позиция е чешкият Виктория Пилзен с 0 точки в актива си.

„ Това беше опция, огромна вечер, само че в този момент би трябвало да продължим. Трябва да останем обединени и да играем по най-хубавия метод “, разяснява Индзаги пред Amazon Prime Video.

„ Трябва да приемем рецензиите, само че аз имам умни играчи, които схващат добре обстановката. Подготвяме се мач след мач, а последните два бяха положителни “, сподели Симоне Индзаги във връзка успехите над Барселона в Шампионската лига и над Сасуоло в италианската Серия А.

По мотив обстоятелството, че Лаутаро Мартинес към момента няма попадение в Шампионската лига през този сезон, а последният му гол в Серия А беше в края на август против Кремонезе, Индзаги съобщи: „ Лаутаро работи доста съществено за тима. Моментът е внимателен, само че един нападател по-скоро би трябвало да бъде угрижен, когато няма доста шансове. “

„ Когато аз бях футболист, бях по обезпокоен, когато нямам шансове, а не когато не осъществявам “, изясни Симоне Индзаги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР