Стартъп за Биткойн заеми, Zest Protocol, наскоро осигури финансиране от

...
Стартъп за Биткойн заеми, Zest Protocol, наскоро осигури финансиране от
Коментари Харесай

Милиардерът Тим Дрейпър води кръг на финансиране в малък Биткойн стартъп

Стартъп за Биткойн заеми, Zest Protocol, неотдавна обезпечи финансиране от $3.5 милиона, ръководено от милиардера Тим Дрейпър.

Наред с Draper Associates, в кръга на финансиране участваха известни вложители като Binance Labs и Flow Traders, демонстрирайки възходящо доверие в бранша на крипто заемите макар регулаторните провокации от Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати (SEC).

Zest Protocol се отличава от обичайните платформи за кредитиране, таргетирани от регулаторите, като работи по децентрализиран метод, съгласно неговия създател Тайхо Онаш.

За разлика от централизираните институции, децентрализираните компании улесняват peer-to-peer транзакциите без медиатори, предлагайки на потребителите опцията да заемат своите BTC или да вземат заеми против тях, до момента в който печелят въздържан приход, без да продават активите си.

Компанията възнамерява да употребява набраните средства, с цел да разшири обсега на своята платформа по-късно тази година. Онаш акцентира консервативната тактика за генериране на рентабилност на Zest, сигнализирайки за по-зрял метод спрямо съперниците, които предлагаха извънредно високи добиви по време на ранните стадии на крипто промишлеността.

Тим Дрейпър изрази своя интерес към потреблението на Биткойн оттатък дълготрайното владеене, наблягайки появяването на една нова Биткойн стопанска система.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР