Избраният за MVP през редовния сезон в Националната баскетболна асоциация

...
Избраният за MVP през редовния сезон в Националната баскетболна асоциация
Коментари Харесай

Никола Йокич се отличи с 40 точки за Денвър, който поведе в серията с Минесота, Ню Йорк Никс също илезе пред Индиана

Избраният за MVP през постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация Никола Йокич осъществя 40 точки за триумфа на Денвър Нъгетс над Минесота Тимбъруулвс със 112:97. Така първенците от Денвър към този момент водят с 3:2 в серията и са единствено на един триумф от класиране за финала в Западната конференция на НБА.

Сърбинът Йокич добави още 13 асистенции и седем битки. Аарън Гордън се регистрира с 18 точки и 10 битки, а Джамал Мъри оказа помощ с 16 точки.

Карл-Антъни Таунс поведе отбора на Минесота с 23 точки, френският център Руди Гобер оказа помощ с 18. Сега Минесота е задължен да реализира победа в личната си зала " Таргет Сентър " в четвъртък, с цел да прати серията в седми мач в Денвър.



В коментара си преди мача треньорът на отбора от Минеаполис Крис Финч изрази противоречие с санкцията от 75 000 $, наложена на Гобер за жест за приемане на пари към съдията Скот Фостър по време на четвъртия мач от серията сред двата отбора.

Джейлън Брънсън означи 44 точки при успеха на Ню Йорк Никс над Индиана Пейсърс със 121:91 в петия мач сред двата тима. Тимът от Ню Йорк води в серията с 3:2 и също има потребност от още един триумф за крайната победа.

Никс изгубиха третия и четвъртия мач в Индианаполис, на в този момент взе значим задатък в дуела. Шестият мач сред двата отбора е в петък.

Брънсън вкара най-малко 40 точки за пети път от 11 мача в плейофите през тази пролет. Той добави 7 асистенции и 4 извоювани битки за 43 минути на паркета.

Джош Харт оказа помощ за успеха с 18 точки и 11 битки, а Айсая Харнещайн се регистрира със 17 битки.

Алек Бъркс се включи с 18 точки от пейката, а Майлс Макбрайд добави 17 за отбора от Ню Йорк.

Паскал Сиакам приключи с 22 точки и 8 битки за Индиана, до момента в който Майлс Търнън завърши с 16 точки. Тайръз Холибъртън бе стеснен единствено до 13 точки с 5 сполучливи стрелби от 9 опита. Андрю Намбхард означи 11 точки.

" Недостатъчни старания, загубихме всяка част. Бяхме унищожени при изгубените точки и битките. Беше притеснително, само че и добър урок ", разяснява след загубата треньорът на Индиана Рик Карлайсъл.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР