Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов коментира поражението на

...
Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов коментира поражението на
Коментари Харесай

Eвтимов: Рилски спортист показа защо е най-добрият отбор в България

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов разяснява провалянето на отбора си от Рилски състезател със 108:91.

„ Още като погледна статистиката и виждам, че Рилски състезател е вкарал 108 точки. Това за мен не е отбрана. Имаше един състезател - Брендън Браун, който ни вкара 26 точки с 10 паса. Той направи цялата игра, доста мощен мач направи. Иначе от високите както виждате Карвачо има 10 точки и 9 битки. Като цяло, в този миг и състав, с който разполагаме съм удовлетворен, тъй като и пейката ни вкара 10 точки. Това беше добре, тъй като в предните мачове от пейката не идваха никакви точки, а през днешния ден момчетата се включиха доста добре и това беше най-хубавото в днешната среща. Днес те имаха принос.

Ние би трябвало още да работим, тъй като през днешния ден се видя, че сега Рилски състезател са най-хубавият тим в България и го демонстрират със всеки минал мач. Поздравявам ги, доста добър мач, надиграха ни тотално. Просто би трябвало да гледаме напред, тъй като това са ни опциите сега. Отбори като Рилски, Левски и Балкан ще са сложни тимове за нас да ги победим, само че би трябвало да излизаме и да играем за победа във всеки мач, само че в края на краищата би трябвало да сме и реалисти, тъй като сега те са по-добри тимове от нас и през днешния ден Рилски го демонстрираха “, показа Евтимов.

Капитанът на " акулите " Константин Коев призна, че тимът му е опитал да направи всичко допустимо, с цел да се притовопостави на тежкия си противник.

„ Доста тежък мач за нас и това се видя. Опитахме се да се противопоставим, доколкото успяхме се вижда от резултата. Имаме още доста да работим. Със съкратен състав сме сега и разчитаме като цяло на момчетата, които са тук, само че стартовата петица играе малко повече. В идващите дни ще се опитаме да оправим това и се надявам, че когато Ангел Пейчинов се включи в тима ще бъдем по-конкурентни “, сподели Коев.
Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР