Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след победата

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след победата
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Някои от новите попълнения няма да са готови за първия кръг заради визите

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след успеха с 4:2 против Добруджа в последната контрола на „ моряците “ преди подновяването на efbet Лига. Наставникът на варненци оцени зимната подготовка и съобщи, че двама от новите - Матеус Машадо Ферейра и МИшаел Сантош Силва Алвеш към момента нямат визи и сигурно няма да са на линия за мача с Левски във Велико Търново.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Като работа, тренировки и контроли свършихме работа. Някои от новите попълнения няма да са подготвени за първия кръг поради визите (Матеус Машадо Ферейра и Мишаел Сантош Силва Алвеш). Останалите са подготвени. Добре, че нямаме и трайни травми “, сподели Илиев.

„ Играхме с двама по-офанзивни халфа, държим топката добре, сътвориха се обстановки. Не съм удовлетворен от играта в отбранителен проект. Много неприятен преход направихме изключително второто полувреме. От тази контрола най сме недоволни от играта в отбранителен проект “, продължи той.

„ За да стигнат до нападателите нещата, има доста работа в отбрана, в средата на терена. Ситуациите, които ги създадохме, в множеството случаи ги вкарахме. В някои моменти от мача Добруджа печелеше повече единоборства и имаше топката. За да вкарваме голове, би трябвало да сме по-агресивни и да сътворяваме обстановки “.
 Черно море загря за шампионата с триумф над Добруджа Черно море загря за шампионата с триумф над Добруджа
„ Търсим двама индивида – единият Наско към този момент е тука и един вътрешен, в случай че намерим за нашите условия можем да го притеглим. При тази обстановка с Мишел и Матеус визите ще излязат много постепенно, тъй че първите три-четири кръга няма да ги употребяваме. Експериментирахме днеска със Сашо Василев “.

„ Факт е, останахме тука, времето се резервира. Няма да имаме потребност от реадаптация за по-студено време. Стана добър мач с Добруджа. Да отидеш да играе с някой водещ тим въпреки това, сигурно мотивацията ще е доста по-голяма “, сподели още треньорът.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР