Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес смята, че в

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес смята, че в
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Несправедливостта в мача срещу Берое ни направи по-силни

Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес счита, че в мача с Берое е имало несправедливостт.

" Аз не желая да растем тъкмо по този метод, само че това е действителността. Психиката на играчите би трябвало да става по-силна след сходни срещи. Всъщност нищо съдбовно не се е случило. Показахме недостатъци, върху които работим цяла седмица, само че и показахме темперамент дори и след несправедливия червен картон на Бауренски. Съжалявам за незаслуженото му наказване ", изясни наставникът на врачани пред " Мач Телеграф "

За мача с Локо Пд той сподели:

" Смятам, че тимовете, изправили се против тях в първите 3-4 кръга, имаха по-големи шансове за триумф. Сега Локомотив е съсредоточен върху шампионата, а имат да наваксват и точки. Доста ще ни бъде мъчно. Те са измежду най-опитните и обиграни отбори в Първа лига. "
 Локомотив (Пловдив) в търсене на първа победа за сезона против приятната изненада Ботев (Враца)
Локомотив (Пловдив) в търсене на първа победа за сезона против приятната изненада Ботев (Враца)

" Смърфовете " започнаха много зле акцията

Моралес сподели, че по време на паузата ще обърне внимание на всички линии и структурата на тима.

" Ще ни липсват тримата национали, само че пък се надявам контузените да се включат на 100% в тренировките ", изясни наставникът.

" На подготовка с усмивка, в мача с оптималната централизация и експанзия. Трябва да компенсираме младостта и неналичието на опит с доста, доста работа и сила. Далеч сме още от деня, в който ще можем да надиграваме тимовете от Първа лига единствено с футболни качества. Но Враца и Ботев Враца постоянно са били знак на непримиримия дух. Нямаме различен вид, с изключение на 95 минути борба на терена ", приключи Моралес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР