Старши треньорът на Ботев (Bраца) - Даниел Моралес сподели очакванията

...
Старши треньорът на Ботев (Bраца) - Даниел Моралес сподели очакванията
Коментари Харесай

Моралес: Играем добър футбол и победите ще дойдат

Старши треньорът на Ботев (Bраца) - Даниел Моралес показа упованията си за идната среща със Спартак (Варна) през днешния ден.

" Ще бъде сложен мач. Не мога да кажа, че този дуел е по някакъв метод по-специален. Всеки ден упражняваме и си мисля, че в случай че демонстрираме най-хубавото си лице, ще печелим по-често. Трябва да се хвърлим и да сме съсредоточени на 100%.
 Meси още веднъж на линия за Ботев (Враца)
Meси още веднъж на линия за Ботев (Враца)

Старши треньорът на Ботев Даниел Моралес дефинира група от 20 футболисти, които са разполагаем за дуела със Спартак (Варна)

Трябва да сме тимът, който държи самодейността. Мисля, че този тим на Ботев (Враца) ще демонстрира все по-добро лице и ще радва почитателите. Играем добър футбол и успехите ще дойдат. Трябва да противодействаме на Спартак (Варна) по най-хубавия метод. Искаше ми се към този момент да се бяхме избавили, само че за жалост към момента не сме. Отборът се приготвя по отличен метод.

Момчетата са настроени за сериозен дуел. Спартак имат положителни играчи и един отличен треньор. Те ще се борят до последно, както и ние. Ще търсим успеха от първата до последната секунда. Предстоят пет мача, в които би трябвало да дадем всичко, с цел да можем колкото може по-рано да се спасим. Спартак ще търсят победи непременно, с цел да се спасят и няма да е елементарно. Нямаме кадрови проблеми, което е радващо ", съобщи Моралес пред " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР