Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Петер Бос не планира промени,

...
Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Петер Бос не планира промени,
Коментари Харесай

Петер Бос не планира промени, въпреки колебливите резултати

Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Петер Бос не възнамерява промени, макар неуверените резултати на тима в последните седмици. " Жълто-черните " записаха единствено една победа в последните си пет срещи във всички шампионати, а Бос за първи път е подложен напрегнат след серия от три следващи дуела без триумф.

" Няма да променяме нищо. Стилът ни на игра даваше резултати при започване на сезона. Играчите се забавляваха и мачовете ни бяха доста забавни за гледане. Нещата не са се изменили изключително. Просто в първите мачове вкарвахме от полу-положения, а в последните ни срещи пропущаме от чисти позиции. Подобни дребни елементи могат да решат доста неща ", разяснява холандският познавач.

Борусия направи най-силния старт в историята си в Бундеслигата с осем победи и тъждество в първите си девет мача, само че серията беше прекратена на 14 октомври с проваляне с 2:3 от Република България Лайпциг на " Сигнал Идуна Парк ", последвано от разочароващо показване за 1:1 против АПОЕЛ в Никозия в Шампионската лига и ново тъждество 2:2 против Айнтрахт във Франкфурт в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР