Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич заяви, че първата

...
Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич заяви, че първата
Коментари Харесай

Един Терзич: Спечелихме 6 точки в първите си два мача след паузата - щастливи сме

Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич съобщи, че първата изгубена топка от неговите футболисти е довела до първото попадение в дуела против Майнц в сряда вечер в Бундеслигата.

Борусия (Дортмунд) победи с 2:1 при гостуването си на Майнц в 17-ия кръг на Бундеслигата.

" След това тимът сподели добра реакция и стигнахме бързо до изравнително попадение. Имахме повече благоприятни условия за гол и като цяло контролирахме мача през първото полувреме. Ситуацията не беше тъкмо такава. В края имахме и шанс. Щастливи сме, че спечелихме 6 точки в първите си два мача след паузата ", добави Терзич, представен от формалния уебсайт на клуба.
 Борусия (Дортмунд) победи Майнц 05 с 2:1 в мач от Бундеслигата
Гол в добавеното време на Джовани Рейна донесе успеха на Борусия (Дортмунд) над Майнц

" Черно-жълтите " се завърнаха в Топ 3

По мотив втория гол на Джовани Рейна в последните две срещи, наставникът на Борусия (Дортмунд) разяснява: " Страхотно е за него за повторно да означи победния гол и се надяваме да продължи по същия метод. "

" Когато влязох аварийна пейка, желаех да направя някаква разлика. Не се представяхме добре в последно време, само че дадохме всичко от себе си до края на мача и успяхме. Направихме някои значими промени, работихме съществено и мисля, че нещата се движат в вярната посока ", сподели Рейна.

Авторът на първия гол за Борусия в мача Юлиан Риерсон съобщи: " Това са най-сладките победи - с попадение в добавеното време и то като посетители на сложен противник. Стартирахме неприятно, в това число и аз, само че мисля, че се реванширах след няколко минути. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР