Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел увери, че неговият

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел увери, че неговият
Коментари Харесай

Томас Тухел и Хари Кейн очакват труден двубой срещу Манчестър Юнайтед

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел увери, че неговият тим няма да подцени Манчестър Юнайтед макар актуалните компликации на " алените дяволи ".

Баварците ще одобряват тима на Ерик загар Хаг на " Алианц Арена " в сряда вечер, мач, който е повтаряне на финала на Шампионската лига от 1999 година

" Байерн Мюнхен против Манчестър Юнайтед е огромен мач. Два огромни европейски клуба играят един против различен в Шампионската лига. Ние сме горди, че сме част от него и желаеме да играем нашата роля, тъй че почитателите да могат да се насладят “, сподели някогашният старши треньор на Челси на конференцията си преди мача.

Наставникът отличи капацитета, с който британският клуб разполага, макар слабите резултати.

„ Винаги има доста звук към Манчестър Юнайтед. Много специалисти в Обединеното кралство са от Манчестър Юнайтед. Имате завещание от Алекс Фъргюсън, което основава упования към клуба. Всички ние, аз в Байерн и сътрудника ми в Манчестър Юнайтед, желаеме да реализираме едни и същи неща. Доста всекидневно е в Манчестър Юнайтед дребните неща да стават малко по-големи или говоренето е малко по-шумно. Манчестър Юнайтед е доста класен тим, въпреки че резултатите не са това, което се чака, само че те имат играчи с качества и няма метод да ги подценим ", сподели Тухел.

Неговият ученик Хари Кейн съобщи, че повода да подпише с Байерн Мюнхен е да завоюва Шампионската лига.

" Имаше причина Байерн да ме вземе и тя е, че всички в клуба желаят да завоюват Шампионската лига. Ще направя всичко належащо, с цел да се случи това. Отбор като Байерн, който е спечелил 11 следващи трофеи, е построен за триумфи. Нашата цел е да продължим серията си в шампионата и да бъдем сполучливи в останали съревнования. Шампионската лига е най-важната от тях, а фактът, че този сезон финалът е на " Уембли ", прави това издание на шампионата още по-специално. Не мисля към момента за финала, тъй като първата ни задача е да преодолеем групата ", изясни Кейн на конференцията преди срещата.

Капитанът на националния тим на Англия, който към този момент вкара четири гола за Байерн, даде добра оценка на представянето си досега, само че акцентира, че може да се показва и по-добре. Той добави, че чака доста сложен мач против Манчестър Юнайтед, който ще търси метод да се реваншира след двете поредни загуби във Висшата лига от Арсенал и Брайтън. Кейн призна, че " алените дяволи " са имали интерес към него през лятото, само че е желал трансфер само в Байерн.



Срещу Манчестър Юнайтед старши треньорът на Байерн ще може да разчита на крилото Кингсли Коман, който е възобновен от травма. Плеймейкърът Джамал Мусиала пък към този момент е подготвен да стартира като титуляр, откакто до неотдавна бе в лазарета, само че Тухел призна, че още не е решил по какъв начин тъкмо да го употребява. Под въпрос за мача е опорният халф Йошуа Кимих, който е с лека травма от срещата с Байер Леверкузен през уикенда. Новото попълнение в отбора Рафаел Герейро тренира със съотборниците си, само че още не е подготвен за игра.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР