Хари Кларк, победител в хитовото шоу на BBC The Traitors,

...
Хари Кларк, победител в хитовото шоу на BBC The Traitors,
Коментари Харесай

Победителят от The Traitors Хари Кларк се е насочил към огромна роля в хитовия сериал на Netflix

Хари Кларк, победител в хитовото шоу на BBC The Traitors, сподели, че се надява да получи роля в шоуто на Netflix The Gentlemen - или най-малко, a go on Strictly.

23-годишният юноша завоюва едвам £100k, когато неговият остроумен геймплей го видя брутално да измами най-хубавата си другарка Моли да повярва, че е Верен, оставяйки приятеля си без нищо. Съобщава се, че някогашният резерват е отхвърлил шанса да взе участие в Celebrity Big Brother, като в това време е отхвърлил предлагането на ITV за хонорар от £250 000. Бившият армейски ефрейтор от този момент подписа с компанията за гении InterTalent и е покрит с предложения за риалити телевизия.

Но сега той гледа към нещо малко по-различно, както разкри пред The ​​Sun по време на BAFTA. Той сподели: „ Бих желал да вземам участие в „ Джентълмените “, мисля, че нося костюм всеки ден, обичам да нося костюм. Обичам да съм интелигентен, само че също и гангстерската атмосфера. Няма да го кажа, само че в случай че бях В армията щях да бъда разбойник - добре, че бях в предишния си живот....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР