Съдът беше разказан за ужасяващия момент, когато майка изкрещя побойник

...
Съдът беше разказан за ужасяващия момент, когато майка изкрещя побойник
Коментари Харесай

Майка изкрещя от ужас, докато „XL побойник“ прехапа черепа на сина й по време на ужасяващо нападение

Съдът беше разказан за ужасяващия миг, когато майка изкрещя „ хулиган XL хвана момчето ми “, до момента в който кучето ухапа през черепа на нейното осемгодишно дете.

Собствениците на кучета, майка и наследник, бяха вкарани в пандиза Аманда и Луис Йънг в Кралския съд на Ливърпул, откакто съдът чу по какъв начин ученикът крещял „ помогнете ми, помогнете “, до момента в който му откъсвали скалпа, до момента в който си тръгвал майка му се опасява, че той ще почине. Животното, наречено Снууп, „ имаше основни характерности на вид гамен XL “ и „ затова беше неразрешена порода “, оповестява Liverpool Echo.

Беше му разрешено да се разхожда свободно в общата зона на жилищен блок без намордник или колан, където е нападнато детето Шарлот Кени, прокуратурата, обрисува по какъв начин 30-годишният Луис Йънг е бил притежател, до момента в който 49-годишната му майка Аманда е била оставена да дава отговор, до момента в който той е участвал. работи като независимо ангажиран водач, оповестява Liverpool Echo.

Полицията в Мърсисайд стартира да получава 999 позвънявания о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР