Майка казва, че е развила кръвни съсиреци, когато личният й

...
Майка казва, че е развила кръвни съсиреци, когато личният й
Коментари Харесай

Майка казва, че е „почти умряла“, след като е образувала кръвни съсиреци, когато личният лекар й е дал „погрешно“ противозачатъчно хапче

Майка споделя, че е развила кръвни съсиреци, когато персоналният й доктор й е предписал „ неправилното “ противозачатъчно хапче.

Ема Тутхил, на 32 години, беше приета в болница два пъти предишния месец, първия път откакто получи пристъп вкъщи. Дни по-късно Ема още веднъж загуби схващане и беше откарана по неотложност в университетската болница Crosshouse в Килмарнок, Глазгоу, когато равнищата й на О2 паднаха рисково ниско.

Помощният служащ беше признат в отделението за хора с висока взаимозависимост, където лекарите откриха забележителен кръвен съсирек в крайници й и огромни двустранни емболии в двата бели дроба. Тя е почнала да приема хапчето единствено седмици преди хоспитализацията си - и упреква лекарството за причиняването на съсиреците.

Ема, която е майка на шестгодишния Кайдън, сподели, че нейният персонален доктор й се е обадил след приемането й в болничното заведение за „ клинично опрощение “ за предписването на хапчето. Ема сподели: „ След припадъка ми, когато се съвзех, имах възприятието, че не мога да вдишвам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР