Старши треньорът на баскетболния Реал Мадрид Чус Матео изрази увереност

...
Старши треньорът на баскетболния Реал Мадрид Чус Матео изрази увереност
Коментари Харесай

Треньор на Реал: Отиваме в Белград, за да играем баскетбол

Старши треньорът на баскетболния Реал Мадрид Чус Матео изрази убеденост преди днешното посещение в сръбската столица Белград на локалния Партизан в четвъртфиналните плейофи на Евролигата за мъже. Партизан завоюва първите све срещи в Мадрид и води с 2-0 в серията, в която се играе до три победи от пет вероятни мача.

Ако се стигне до четвърти дуел, той ще се организира още веднъж в Белград, а при нужда от пети, то той ще се състои на испанска земя.
 Партизан прати Реал в нокдаун в кървясъл конфликт, който бе преустановен поради пердах и дисквалификации Партизан прати Реал в нокдаун в кървясъл конфликт, който бе преустановен поради пердах и дисквалификации
" Мислим само за баскетбол ", съобщи Матео, визирайки скандалния свършек на втория мач сред двата отбора, когато баскетболистите се сбиха на терена.

Треньорът бе безапелационен, че не чака " нищо да се случи ". " Хората в Белград поддържат горещо тима си. Не е елементарно да се играе в такава конюнктура, когато публиката е толкоз близо и толкоз въвлечена в чача, само че ние ще приказваме само за баскетбол ", разяснява още експертът.
 Докторът на Партизан: Ябуселе е за затвор Докторът на Партизан: Ябуселе е за затвор
" Случиха се произшествия, които не трябваше да се случват. Ние обаче идваме в Белград, с цел да играем баскетболен мач. Ще се опитаме да стигнем до поврат ", сподели още Матео, във връзка възможностите на Реал Мадрид да стане първият отбор, който обръща четвъртфинална серия в Евролигата откакто е изоставал с 0-2 победи.

" Виждал съм доста неща в този тим. Ставали са и непредвидени неща. Винаги имам вяра в състава, тъй като играчите са посочили на какво са способни. Все още нищо не е завършило, макар че плейофите са доста сложни ", добави наставникът на Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР