Старши треньорът на бързо разкри и отпра­ти халфа Муса Сумаре,

...
Старши треньорът на бързо разкри и отпра­ти халфа Муса Сумаре,
Коментари Харесай

Акрапович отпрати бързо французина Сумаре

Старши треньорът на бързо разкри и отпра­ти халфа Муса Сумаре, който бе пристигнал на проби. Роденият на 6 септември 1997 година малиец с френски паспорт направи няколко тренировки с черно-белите, само че не съумя да впечатли босненеца. За малко той е бил част от втория отбор на ПСЖ, преди да пристигна на " Лаута ".

" Не е това, което чакахме, а и с нищо не сподели, че е по-до­бър от нашите играчи на неговия пост ", ко­ментира Акрапович. В кариерата си Сумаре е ритал за италианския Нурезе, след което минава през Виртус Бергамо и швейцарския Киасо, преди да се върне във Франция и да остане един сезон в (Лига 2).

Снощи в Пловдив бе предстоящ шведският нападател от косовски генезис Валмир Бериша. 24-годишният футболист за послед­но е носил екипа на румънския Чиндия Търговище. Валмир е младеж на Халмщад, след което минава в, къ­дето играе за юношите до 19 години. Вълците го преотстъпват в гръцкия гранд, а през 2015 година той къса с отбора от Вечния град, с цел да премине със свободен трансфер в нидерланд­ския Камбюр. Бериша не съумява да се наложи в Ниската земя и при започване на 2017-а подписва с норвежкия Аалесунд. Кариерата на нападателя минава и през исландския фьолнир и босненския Вележ Мостар.

В неделя черно-белите имаха възстановителна трени­ровка, а в понеделник са в отмора. В сряда Бериша би трябвало да направи първа подготовка с Локо.

" Тема спорт "

efbet Лига 2 кръг, събота 15 август  Локомотив (Пловдив) 2:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР