Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е под сериозен

...
Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е под сериозен
Коментари Харесай

Шави има два мача да запази поста си в Барселона

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е под сериозен напън след тежката загуба от Реал Мадрид в неделя вечер във финала за Суперкупата на Испания. Не единствено, че каталунците бяха разгромени с 4:1 от „ Лос Бланкос “, тяхното показване подсказваше, че можеше да бъде доста по-зле.

Ръководните фигури в лицето на спортния шеф Деко и президента Жоан Лапорта не престават да го поддържат, както вършат към този момент към три месеца, само че нови информации сочат, че  зад кулисите към този момент се спекулира за края на неговия престой на „ Камп Ноу “. Без подозрение шефовете имат предпочитание да задържат Шави до края на сезона, само че се поражда възприятието, че има действителен риск от сериозен колапс този сезон.

Шефът на спортния отдел Йоан Вехилс съобщи пред Cadena SER в неделя вечерта, че в случай че Барселона загуби от Унионистас де Саламанка в четвъртък за Купата на Краля или бъде отстранен от Шампионската лига от Наполи, тогава обстановката ще стане „ неустойчива “. Ако това се случи, проектът е да бъде назначен треньорът на втория тим Рафаел Маркес.

На идващия ден журналистът Адриа Албетс заяви, че мачовете против Унионистас този четвъртък в Копа дел Рей и конфликтът в Ла Лига с Реал Бетис в неделя може да дефинират бъдещето на Шави. Ако нещата продължат по същия метод, тогава може наистинада има смяна на треньорския пост преди края на сезона.

Xavi is under serious threat if things do not improve.
— Football España (@footballespana_)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР