Старши треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне иска неговите футболисти

...
Старши треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне иска неговите футболисти
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Мачът с Юнайтед ще бъде много емоционален

Старши треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне желае неговите футболисти да бъдат нападателни против Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд " в реванша от Шампионската лига във вторник. Атлетико сътвори доста шансове в първия мач предишния месец, само че приключи 1:1 в Мадрид.

" Ще бъде прочувствен мач на приказен стадион. Ще би трябвало да играем по най-хубавия метод по време на срещата. С игра като тази, тактиката може да се редува. Трябва да се отбраняваме и да направляваме дейностите си, да бъдем нападателни и да прилагаме натоварен напън, което ние вършим сносно.

Той играе ужасно, с огромен възторг и се любува. Феликс е доста значим като самостоятелен състезател, само че и в работата си на групово равнище, което е значимо. Той има всичко това, от което се нуждае нашият тим.

Всеки дуел е друг. Вярно е, че сме играли и печелели против клубове от Висшата лига на техните игрища в предишното, само че ние знаем силата на противника пред техните почитатели и атмосферата на техния стадион ", съобщи Симеоне.
 Атлетико (Мадрид) победи Реал (Бетис) с 3:1
Атлетико (Мадрид) подчини Реал (Бетис) и към този момент е в Топ 4 в Ла Лига

Жоао Феликс и Тома Лемар точни за " дюшекчиите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР