Старши треньорът на Арда Александър Тунчев очаквано беше доволен след

...
Старши треньорът на Арда Александър Тунчев очаквано беше доволен след
Коментари Харесай

Тунчев: Във всеки един мач искаме да играем добър футбол

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев предстоящо беше удовлетворен след успеха на своя отбор с 2:0 като хазаин на Спартак (Варна) в последния дуел от 22-ия кръг на efbet Лига.

" Със сигурност аленият картон оказа въздействие. През първото полувреме не ни се получаваха нещата, не беше по никакъв начин елементарно. Спартак бе спретнат добре в своята половина и изпитвахме усложнения ", съобщи експертът минути след края на мача в Кърджали.
 Арда победи Спартак (Варна) с 2:0 в мач от efbet лига
Арда се наложи над Спартак (Варна) и диша във врата на Левски и Славия

Вижте детайлности

Наставникът говори за промените, които трансформираха развоя на мача през второто полувреме: " Определено през второто полувреме нещата започнаха да се получават, а и промените трансформираха нещата. И Ковачев, и Тилев, и Ласана, и Шано трансформираха нещата и подвигнаха оборотите ".

" Арда дава поръчка, че във всеки един мач желае да играе добър футбол, като несъмнено желаеме и да побеждаваме. Не желаеме да изпадаме в крайности ", разяснява положителната игра на своя отбор той.

" Труден мач против добър тим на Славия. Мачът против нас ще им бъде непременно, знаете по какъв начин изгубиха първия мач в Кърджали и ни чака сложен мач ", приключи Тунчев.
 Херо: Червеният картон оказа помощ на Арда да завоюва
Херо: Червеният картон оказа помощ на Арда да завоюва

" Соколите " изгубиха с 0:2 в гостуването си на Арда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР