Старо кръчмарско поверие гласи, че ако си на участие на

...
Старо кръчмарско поверие гласи, че ако си на участие на
Коментари Харесай

7 сигурни признака, че си пиян. Ама много пиян.

Старо кръчмарско вярване гласи, че в случай че си на присъединяване на братя Аргирови и ги виждаш като квартет, значи е време да спреш с наливането. Ето още 7 сигурни признака, че си присъединил черния си дроб на интензивен режим на работа…

Изведнъж всичко ти става занимателно – ситкоми, вести, прогноза за времето, филм по Дискавъри за Хитлер, всичко те кара да се забавляваш и те прави благополучен. Ако изпаднеш в такава обстановка, откри в нета списък на предаването „ Риск печели, риск губи “ и в случай че то ти се коства супер смешно, незабавно бягай да те промиват!

Решаваш всеки проблем в света с факсимиле – без значение дали е международният апетит, или сполучливата тактичност на националния тим по футбол, ти знаеш вярното решение на всички световни проблеми. Знаеш повече от всеки и се чудиш по какъв начин другите не са създали до момента това, което ти толкоз елементарно си прозрял.

Устата ти поема по собствен личен път, без значение какво в действителност искаш да кажеш – за твое голямо страдание, в този миг устата ти е по-добра и радостна компания, в сравнение с, когато имаш надзор над нея.

Имунизиран си против мраз и горещина – на градус се чувстваш безусловно вечен, нещо приблизително сред Иван Ласкин и Дънкан Маклауд, и се чудиш за какво, аджеба, спазваш такива досадни обществени съображения като носенето на дрехи…

Убеден си, че може да пееш – е не като Адел или Елтън Джон, само че можеш. Можеш, човек, можеш! И що пък да не отидеш в някой караоке бар да им покажеш на всички к’во се споделя шоу! Само да спре да те върти главата и ще отидеш…

Убеден си, че можеш да танцуваш като Патрик Суейзи в „ Мръсни танци “ – което е много смела мисъл в случай, че не си в положение да направиш и две крачки по улицата без да усетиш притегателната мощ на гравитацията. А в придвижванията с мислена китара си непостижим. Иван Лечев ряпа да яде!

Телефонът ти става най-хубавия другар – ненадейно ти се прищява да пратиш прочувствени смс-и на всичките си близки познати, а на някои дори и да звъннеш. Нищо, че е 3 сутринта и на следващия ден е работен ден. Стига спахте бе, хора, един път се живее!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР