Старейшините спечелиха втората номинационна битка за седмицата и изпратиха Гладиаторите

...
Старейшините спечелиха втората номинационна битка за седмицата и изпратиха Гладиаторите
Коментари Харесай

Обрат на Арената в Игри на волята“

Старейшините завоюваха втората номинационна борба за седмицата и изпратиха Гладиаторите на съвет, където аленото племе ще би трябвало да уточни един от своите за елиминационния конфликт в петък. Сините изоставаха през първата част от борбата, само че с помощта на съвършената си работа в екип съумяха да наваксат. Те гребяха в съвършен синхрон по време на морската конкуренция с Гладиаторите. На Арената се отличи Виктория Пенелова, която беше безгрешна в днешното състезание.

Загубата на Гладиаторите ги изпраща на съвет, където двете обединения ще премерят сили. Съюзът на зъботехника Иван Рълев, бизнесдамата Виолета Стайкова и домакинята Теодора Маринова ще бъде подложен в заплаха, ако Мастагарков реши да се причисли към футболния арбитър Крум Апостолов и модела Калоян Митов.

Дали ще забележим обаче грошове в деяние на съвета на Гладиаторите? Иван Рълев разполага с 60, Виолета има 200, а Мастагарков - 150 златни гроша. С тях те ще могат да си купят спомагателни гласове и да дефинират кой от аленото племе да се изправи против номинирания от Старейшините Красимир Дунев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР