Стара Загора. На 5 октомври в Стара Загора ще се

...
Стара Загора. На 5 октомври в Стара Загора ще се
Коментари Харесай

Стара Загора: Фестивалът One Love Tour ще се проведе централната улица на Античния форум Августа Траяна за празника на града

Стара Загора. На 5 октомври в Стара Загора ще се организира One Love Tour с още по-разнообразна и наситена стратегия, особено за празника на града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . На централната улица на Античния конгрес Августа Траяна фестивалният ден ще стартира незабавно след формалната гала във връзка празника на града в 11.30 часа с стратегия за най-малките, включваща Вокална студия " Траяна глас " и детски театър.
Най-желаната атракция за хората от всички възрасти, особено построената " Арена на дуелите ", ще даде опция на дребни и огромни, да изживеят и изпитат страстта от най-българския ефирен риалити формат Фермата. Димитър Господинов и участници от предходни сезони на предаването, са подготвили емблематични и запаметяващи се от феновете игри. Към позабравените обичай и обичаи ще ни върне " Алея на занаятите ", където гостите на фестивала ще могат да се срещнат с достоверни български занаяти, запазили се до през днешния ден. Ще си напомним хубостта и изяществото на ръчно направените творби, а всеки, който изиска да се опита или научи - ще има тази опция.
Вечерният концерт ще стартира с групата на Иван Христов и Драндийски, които са подготвили нов репертоар, особено за Стара Загора. Ексцентричната, дръзка и млада Тита, ще е единствената дама, включена във вечерната стратегия. Следващият реализатор е звездата на Македония - Слаткаристика. Той е същинска сензация в страната си и доста известен у нас. Концертът ще продължи с атрактивното присъединяване на Криско, а след него публиката ще завладее легендата на македонската музика, виртуозният китарист и композитор Влатко Стефановски.
За край на вечерта е роденият в Стара Загора, артист, реализатор и композитор - Стефан Вълдобрев, дружно с Обичайните обвинени.
One Love Tour ще предложи на 5 октомври в Античния Форум занимания за всички генерации и 12-часова стратегия, " Алея на занаятите ", " Арена на дуелите " от Фермата, кулинарна презентация от Ути Бъчваров, величествен вечерен концерт и всичко е с безвъзмезден вход.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР