Станислав Тодор бе избран за най-добър съдия в българския фубол

...
Станислав Тодор бе избран за най-добър съдия в българския фубол
Коментари Харесай

Станислав Тодор бе избран за най-добър съдия в българския фубол за 2022 година

Станислав Тодор бе определен за най-хубав арбитър в българския фубол за 2022 година. Реферът получава оценката за четвърти път в кариерата си.

През предишния сезон Тодоров се трансформира в първия арбитър с 300 мача в елита на България и макар своите 46 години, се оказа един от реферите с най-вече наряда. За последно той бе определен за №1 измежду съдиите през 2017 година.

„ Надявах се, че мога да я получа премията, тъй като този сезон е един от положителните за мен и естествено, че го чаках. По-сладко ми е, че към момента съм арбитър и мога завърша кариерата като футболен арбитър, тъй като доста сътрудници не съумяха “, съобщи Тодоров.

Той даде мнението си за системата ВАР.

„ За мен това е едно позитивно събитие, тъй като през годините сме гледали доста неточности, които вземат решение мачовете и тя е направена заради тази причина такива значими неточности да могат да бъдат поправени “, добави реферът.

Подгласници на Тодоров станаха Георги Кабаков и Радослав Гидженов, а принос за най-хубав рефер при дамите получи Кристина Георгиева.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР