Станислав СтаневРеално искането българите да бъдат записани в Конституцията на

...
Станислав СтаневРеално искането българите да бъдат записани в Конституцията на
Коментари Харесай

Работата с Македония отива за поп, а ние търсим доктор

Станислав Станев

Реално настояването българите да бъдат записани в Конституцията на Македония е мотика, която ни подложиха от Скопие (Белград/Москва), и родните политици настъпиха с самоувереност.

Целта на Скопие не е комплицирана за схващане: ще се дърпат и стачкуват, нашите ще настъпват и упорстват. Накрая тази смяна ще се случи, ние ще сме се дискредитирали пред сътрудниците и няма да имаме очи да се обаждаме по тематиката. А включването на българите ще бъде публично самопризнание отсега нататък (и в миналото), че

македонец постоянно е било друго от българин

И това ще се е случило по наше гледище.
Работата към този момент отива за поп, а ние търсим лекар.

Все отново има една алтернатива за съответна реакция:
България да съобщи публично, че не поддържа това искане и няма да слага условие пред Скопие за конституционни промени (в името на добросъседство и т.н.). Така главният токсичен зъб на московски Белград ще бъде отстранен.
Дали обаче ще се случи?

Това зависи от клетвопрестъпника (дето ни е премиер) и неговия екип: дали могат да бъдат мъдри и смели като същински българи от предишното. Или ще се проявят като несъответстващи руски плебеи, които откакто са си счупили носа с мотиката, я настъпват отново - да си разбият и челюстта.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР