Станислав Балабанов от Има такъв народ“ показа бележка, по думите

...
Станислав Балабанов от Има такъв народ“ показа бележка, по думите
Коментари Харесай

Балабанов показа бележка, която твърди, че е на Кирил Петков

Станислав Балабанов от " ИТН “ сподели записка, по думите му - с почерка на премиера Кирил Петков, с проект за евроинтеграцията на северна Македония. Депутатът от Има Такъв Народ посочи, че проектът е " начертан “ от премиера по време на взаимното им пътешестване с трен до Киев.

Възмутително съгласно Балабанов е, че в него първо е посочено повдигане на ветото върху евроинтеграцията на РСМ и по-късно идва осъществяването на задължения от тяхна страна, като искания за малцинство, табели на български и други Историческите обстоятелства не били от голяма важност.

" Готов съм да се подложа на детектор на лъжата за тази записка, а и в България има положителни графологични специалисти, които могат да потвърдят, че този шрифт е почеркът на министър-председателя “, посочи Балабанов пред bTV.

Депутатът от Има Такъв Народ акцентира, че за него тематиката е още по-важна, откогато преди месец му се е родила щерка.

" Заради нея няма по какъв начин да си мълча, не е хубаво и е не морално, тъй като това момиче аз ще го възпитам… изключително когато е наранена историята на България и очевидно имаме проблем, който никой в историята нататък няма да ни го елементарни “, посочи той.

Относно размяната на есемеси, обвързвана с кандидатурата на Бойко Рашков за ръководител на ПККОНПИ депутатът от Има Такъв Народ сподели, че партията му била подложена на напън по този въпрос.

На съдружен съвет било обяснено, че Рашков е възрастен и нямал сили да извърши в Министерство на вътрешните работи предстоящата промяна. Отказвал да уволни 7000 служители на реда.

" Поради тази причина ще го скрием в КПКОНПИ като ръководител, защото е следовател, с цел да го използваме за други цели “, описа Балабанов.

Според него задачата е била КПКОНПИ да се трансформира в бухалка на " Продължаваме промяната “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР