Станимир Стоилов сподели своето мнение след края на мача Лудогорец

...
Станимир Стоилов сподели своето мнение след края на мача Лудогорец
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Второто полувреме почти нямаше мач

Станимир Стоилов показа своето мнение след края на мача Лудогорец - Левски, изгубен от " сините " с 2:1.
" Мисля, че макар тежкия съперник, тимът изглеждаше добре. Разликата бе, че Лудогорец си вкара ситуациите, а ние изпускахме голям брой обстановки. Общо взето като игра и като предпочитание имаше нужната упоритост, само че може би ни липсва организация. Нямахме благоприятни условия да вкараме още играчи, с цел да задържим същия темп, както го държахме до 60-та минута. Общо взето вторите 45 минути нямаше и толкоз игра – симулации, накъсвания. Явно имаме проблеми с дузпите, щом това ни костваше отпадане от Купата.
Видяхте и че хора като Ивелин, които влезнаха, имат нарушена подготовка и не са упражнявали. Нормално е да не са в оптимално положение. Надявам се да оздравеят играчите и да се подсилим на някои позиции. На този стадий не можем да мечтаем за нищо друго.
Търсим играчи единствено на позицията на централния нападател заради контузията на Бари. Само там може да вземем някого, с цел да укрепи конкуренцията. Видях да се опитваме, да се борим, без значение, че Лудогорец е хегемон в нашето състезание.
Не мога да отговоря сега за нов притежател. Върви се по някакъв проект и път, това не зависи от нас, а вероятно от новите притежатели. Ние направихме прелестна година. Създадохме един тим, който не се тормози да играе футбол и да се надиграва с всеки съперник. Спечелихме и титли, и някои евромачове, това ни са опциите. Не знам дали има предстоящ вложител, уповавам се да има ", разяснява Мъри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР