Станимир Стоилов остава начело на Астана. Договорът на най-добрия български

...
Станимир Стоилов остава начело на Астана. Договорът на най-добрия български
Коментари Харесай

Край на сагата! Мъри остава в Астана

Станимир Стоилов остава отпред на Астана. Договорът на най-хубавия български треньор за 2017 година с първенеца на Казахстан беше продължен. Това осведомиха от Астана на формалния си уебсайт.

Контрактът на Стоилов с клуба изтече на 31 декември, а през днешния ден той преподписа откакто се споразумя с управлението на първенеца на Казахстан. Мъри пое Астана през лятото на 2014-а и записа огромни триумфи - четири следващи шампионски трофеи, присъединяване в групите на Шампионска лига - нещо, което клубът не беше реализирал до този миг, както и завоюва по една Купа и Суперкупа на Казахстан. Освен това някогашният треньор на Левски и Литекс вкара два пъти Астана в групите на Лига Европа.

От казахстанския клуб оповестиха, че са изчакали Стоилов да обмисли всички оферти, които е получил, след което двете страни са седнали на масата за договаряния. Именно поради последните финални диалози Мъри пропусна нощес церемонията "Футболист на годината ", на която беше награден за Треньор номер 1 у нас за 2017-а.

В петък под управлението на Стоилов Астана стартира предварителен лагер в ОАЕ за историческите мачове със Спортинг (Лисабон). Мъри класира отбора си за 1/16-финалите в Лига Европа. В тях през идващия месец Астана ще срещне португалския гранд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР