Времето, в което започва новият живот, е пролетта. И тя

...
Времето, в което започва новият живот, е пролетта. И тя
Коментари Харесай

Време е да изгоним токсините

Времето, в което стартира новият живот, е пролетта. И тя към този момент е тук в цялостната си мощ! Мрачните и къси дни са забравени, зелените топли поляни са новата по-добра реалност, а хората са изпълнени с религия и блян за положителни промени в живота си. Почистват къщите си, подреждат летните отпуски, към този момент нямат потребност от тежка и мазна храна както през зимата и стартират разтоварващи диети.


Мария Кокудева, фармацевт: почиства тялото

„ Важността на пречистването за човешкия организъм произтича от обстоятелството, че в актуалния свят сме изложени на разнообразни отрови и замърсявания от околната среда, храната, които консумираме и други източници. Изчистването на тялото подкрепя организмът да се освободи от насъбраните отрови и да възвърне своята уравновесена функционалност. Това може да усъвършенства общото ни здраве, да увеличи силата и жизнеността ни, да усъвършенства функционалностите на имунната ни система и да предотврати развиването на разнообразни болести. Въпреки това, е значимо да се означи, че детоксикацията не е универсално решение за всички здравословни проблеми и преди да се предприеме, е добре да се консултираме с медицински експерт.

Съставките включени в „ Тракеия детокс “ реализират синергичен резултат между тях и основават удобни условия за ефикасна детоксикация на организма, като подкрепят неговите естествени процеси за изчистване на отровите, поддържане на здравословно положение и възстановяване на храносмилането. "

Каквато и диета да сме избрали за пролетта и подготовката за лятото, тя сигурно има потребност от асистент, защото, за жал, отлаганията и вредите в системите на човешкия организъм от актуалния метод на живот са прекомерно тежки. Не бива да чакаме, че тялото ще се оправи единствено с всичко, което му предизвикват мръсният въздух, химията в козметиката и медикаментите, и отровите в храната. Такава поддръжка тялото ни може да открие в хранителната добавка „ Детокс “ на марката „ Тракеия “.

За нея нееднократно сме ви разказвали, тъй като тя е измежду най-новаторските достижения и образец за подема на българската просвета. Механизмите, посредством които екипът резервира най-полезните минерали и витамини от растенията, създавайки своите артикули, към този момент са обяснявани обстойно и необятно на страниците ни и в предаването ни „ LIVE в 8 със Списание 8 “ във фейсбук и ютюб.

Серията включва седем разнообразни по предопределение хранителни добавки, които в случай че желаеме да употребим най-пълноценно и вярно, следва да стартираме с 4-месечна профилактична стратегия, в която продуктите са подредени в избрана поредност.

Ако обаче желаеме единствено да подпомогнем изчистващите механизми на тялото си, можем да изберем продукта „ Детокс “, който се оправя с взетия от нас на мушка зложелател – токсините. Те нарушават естествените клетъчни функционалности, натоварват черния дроб и потискат имунитета. Малко от нас знаят също и че токсините са измежду виновниците за появяването на хормонален дисбаланс, който въздейства на метаболизма и растежа.

Природата среща науката, дружно ни носят здраве

Както всички артикули от серията, „ Детокс “ съдържа два типа пребиотици – пектин и инулин; антиоксиданти, извлек от лимец, странджански билков чай и планински лимон, както и значимата за здравето водоразтворима форма на силиций от растителен генезис, за която отделихме независима публикация в бр. 4/2024 и останахме изумени от всестранните є изгоди.

„ Детокс “ обаче съдържа и други билки, които имат силата да пречистват организма. Бял бодил, шипка, корен от глухарче, листа от мента, филиз от артишок, цвят от бял равнец, листа и корени от коприва, цвят от невен, стръкове от полски хвощ и слез, плод от синя хвойна и от черен глог.

Важно за потребителя е да знае, че с помощта на реформаторски технологии за добиване и опазване на потребните субстанции, те се усвояват на клетъчно равнище и по този начин пречистват и подхранват в дълбочина органите и системите, поради които тялото продължава да ни разрешава да се радваме на чудото на живота.

„ Тракеия баланс детокс “ може да се съчетае и с различен артикул, наименуван „ Телесна маса “. Заедно те работят в синергия и спомагат за постигането на продължително здраве.

„ Тракеия баланс детокс “ благоприятства за:

Поддържането на електролитния баланс в организма;Отделянето на насъбрани отрови, тежки метали и органични заместители;Антиоксидантите процеси;Забавяне на процесите на клетъчно стареене изцяло в организма посредством обезвреждане на свободните радикали;Помага в процеса по отбиване на свободните радикали.
Доброто здраве е баланс. Той ви чака на www.trakeya.com

Читателите на Списание 8 получават 20% отстъпка за всички артикули на „ Тракеия “ с промокод spisanie8 в уеб страницата www.trakeya.com

За контакти:
София, ул. „ Варна “ 50trakeya.com
+359 892 749 699
[email protected]

Статията е оповестена в Списание 8, бр. 5/2024 г.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР