Станимир Рагевски платил 20 лева на двама работници в Ер

...
Станимир Рагевски платил 20 лева на двама работници в Ер
Коментари Харесай

Срещу 20 лв. двама работници на Енергото пренесли бидона с разчленения труп на Бахлова

Станимир Рагевски платил 20 лв. на двама служащи в " Ер Юг " да пренесат бидона с разчлененото тяло на брокерката Теодора Бахлова.

Кольо Георгиев и Тодор Огнянов инцидентно се озовали в полезрението на килъра, докато копаели канал за кабели на електроразпределителното сдружение на тротоара против зеленчуковия магазин на ул. " Сливница ".  Мъжете настояват, че не го познават, разбрали кой е, откакто ги извикали на разпит в полицията. Те са първите двама очевидци, които ще бъдат разпитани по делото за двойното ликвидиране - на брокерката Теодора Бахлова и на Юмер Мехмед.

" Работихме като каналджии към Енергото, пристигна оня и ни извика, накара ни да свалим бидона и ни даде 20 лв.. Свалихме го на 2 метра и си тръгнахме. Много добре си припомням, че беше магазин за плод и зарзават, само че не работеше. Оставихме го на 2 метра от вратата и тръгнахме да си вършим работата. Ей тук в центъра някъде. Не знаехме, че вътре в бидона има мъртвец, а този не го познавахме въобще. Копаехме си канала за превозване на кабели на енергото, бяхме на отсрещния тротоар и ни извика. Не го питахме какво има вътре, не знаехме. Като ни извикаха на разпит, разбрахме какво е имало в бидона ", описаха двамата мъже, цитира Флагман. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР