Станимир Рагевски, който е задържан за убийството на Теодора Бахлова

...
Станимир Рагевски, който е задържан за убийството на Теодора Бахлова
Коментари Харесай

Убиецът на брокерката Теодора Бахлова и Юмер проговори пред съда

Станимир Рагевски, който е арестуван за убийството на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед, през днешния ден за пръв път проговори пред съда. Той се яви като обвинен по процеса за присъединяване в скица за крадени коли.

До този миг, Рагевски мълчеше и не даваше никакви пояснения. Нито за убийствата, нито за крадените джипове.

Днес, след 10 месеца в независима килия в Бургаския затвор, той пожела да приказва.

Рагевски разгласи, че е почтен и не знаел, че купува крадени коли. Самият той обаче не съумя да даде тъкмо пояснение за придобиването на двата джипа, за които е открито, че са крадени.

" Нямам виновност. Не знаех, че са крадени! Преди седем години един от тези коли - Нисан Мурано беше нападнат на Трапезица. Неизвестни нападнаха брачната половинка ми Елена. Отвориха вратата и взеха чантата и документите й. Подали сме тъжба. Ако сме знаели, че има проблем, нали нямаше да търсим полиция ", опита се да изясни Рагевски.

Той твърди, че е купил джипа от непознато за него лице през 2015 година и го дал на брачната половинка си, която го карала близо година и половина, цитира Флагман.

Рагевски посочи, че другият джип, за който е открит, че е краден - първокласно Инфинити го купил, записал го, само че не му харесал и решил да продава.

Съпроцесникът му Христо Желязков единствено удостовери, че колите били закупени от Рагевски, с който се познавал от 25 години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР