Стана ясна причината за отцепването на района на хотел Черно

...
Стана ясна причината за отцепването на района на хотел Черно
Коментари Харесай

Стана ясна причината за отцепването на центъра на Варна: Президентът Радев е в града

Стана ясна повода за отцепването на региона на хотел " Черно море " във Варна тази заран.

Президентът Румен Радев е в града след визитата си в Молдова.

Ето какво написа депутатът Стела Николова.

" Радев вместо във Враца се оказа през днешния ден във Варна, може би да договаря локалните избори с локални играчи с ресторант наоколо до хотел " Черно море ".

Евгений Станимиров го посрещна уместно!

Благодаря, Евгений! ", показва тя и показа видеото.

Винаги съм бил оптимист, тъй като България не е единствено на политиците, а на младежите, които ще създадат по този начин, че тя да има бъдещето, което всички желаеме, сподели през днешния ден във Варна президентът Румен Радев. В крайморския град той и министърът на енергетиката Росен Христов посетиха центъра за споделени услуги на белгийската финансова група.

Този център е модел за бъдещето на България, той не е просто за споделени услуги и цифрови технологии, а е лаборатория, в която геният, качествата и силата на младежите се претворяват в невероятни решения, уточни президентът. По думите му моделът във Варна потвърждава, че страната ни съумява в този отрасъл и може да намира новаторски решения. Сто индивида, млади българи, хора от 33 страни, са се върнали, с цел да работят тук, уточни президентът. И добави, че в действителност това е Българският Великден.

Той благодари на управлението на компанията, че е съумяло да сътвори атмосфера, с цел да притегли тези младежи. Не е единствено въпрос на заплати, сподели президентът. По думите му е значимо възнагражденията да са конкурентни, само че основното е да бъдат основани условия младежите да се усещат задоволени, че могат да развиват гения си и да реализират действителни резултати. Вярвам, че този добър образец във Варна, ще бъде последван и от други места в България, сподели още Радев.

Центърът за споделени услуги на белгийската банкова група бе открит на 4 октомври 2019 година. Еĸипите ce зaнимaвaт c пoдбop нa cлyжитeли, инфopмaциoнни тexнoлoгии, pиcĸ и пpoeĸтeн мeниджмънт, ĸaĸтo и c дpyги задания.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР