Стан Вавринка през годините е бил един от любимците на

...
Стан Вавринка през годините е бил един от любимците на
Коментари Харесай

Вавринка: Възстановяването ми отне много време, но вече се чувствам отлично

Стан Вавринка през годините е бил един от любимците на почитателите, което е подбудено от извънредно атрактивния жанр на швейцареца. Ветеранът обаче съумя да изиграе едвам шест срещи в хода на 2021-а, тъй като претърпя намеса в региона на лявото стъпало и към този момент единадесети месец е отвън конкуренциите, а това му коства мястото в топ 170.

Вавринка не откри акцията си през 2022-ра с присъединяване на Australian Open, където стана първенец през 2014-а. Наскоро Стан удостовери присъединяване на втория за годината шампионат от Големия шлем - Ролан Гарос, а през вчерашния ден той показа повече информация към процеса на възобновяване си и проектите за идните си изяви на корта.

" Възстановяването ми лишава в действителност доста време. " - стартира Вавринка. " Рехабилитацията ми завърши на 5 януари и за първи път от май 2021-а държах ракета в ръка. В момента обаче бих споделил, че се усещам чудесно и считам, че напредъкът в физическото ми положение е осезателен. Разбира се, би трябвало да бъда деликатен и да не избързвам.

Планирам да направя своето завръщане в Тура по време на шампионата в Монте Карло, само че постоянно съществува и опцията проектите ми да се трансформират и да застана още веднъж под прожекторите даже по-скоро. Не съм подготвен да окача ракетата си през тази гонина, желая да продължа. Целта ми е да се сбогувам със спорта в миг, когато съм в оптимална форма, а не контузен, поради това феновете ми могат да бъдат спокойни - няма да им обърна тил. " - приключва Вавринка.

Източник: Tennis Head

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР