Сталин, Ленин, Горбачов, Путин - техните здравословни проблеми винаги са

...
Сталин, Ленин, Горбачов, Путин - техните здравословни проблеми винаги са
Коментари Харесай

Вълшебно хапче с батерии поддържа млади руските лидери

Сталин, Ленин, Горбачов, Путин - техните здравословни проблеми постоянно са били строго защитавана загадка на Кремъл. А елементарните хора имат вяра, че техните водачи имат специфични способи за поддържане на здравето, споделя електронното издание Russia Today.

" Членовете на Политбюро през предишния век живеят до 90 години, а междинната дълготрайност на живот при елементарните хора е 50 или 60 години. Носят се клюки, че националните избраници са имали достъп до специфични медикаменти, в това число " хапчето на Кремъл " ", споделя лекар Александър Мартусевич.

Но това хапче в действителност съществува и не е мит. То не съдържа химикали и не се разгражда в тялото. Хапчето съдържа електронни съставни елементи. Представлява стоманена капсула с много впечатляващи размери за усвояване: дължината е два сантиметра, ширината (тоест диаметърът) е сантиметър. Вътре има дребна батерия и микросхема. Когато устройството се погълне, по-късно, с всички прекъсвания, то влиза в електропроводима среда.

Металната обвивка работи като електроди, веригата е затворена и чипът стартира да основава слаби импулси - 33-35 херца на всеки 3,8 секунди. Принципът на деяние спомага да се усъвършенства действието на червата: дребни електрически разряди карат стените им да се свиват по-активно. Накратко, те ободряват организма.

Всъщност устройството се назовава самостоятелен електростимулатор (АЕС) на стомашно-чревния тракт. Създаден е при започване на 80-те години от експерти от Томския медицински институт (сега Сибирски държавен медицински университет) и Научноизследователския институт по полупроводникови устройства. Професор Виктор Агафонников е основният разработчик. Завършва радиофизичния факултет на Томския държавен университет, а от 1979 година преподава там и в същото време управлява лабораторията по микроелектроника.

След разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, аптеките стартират всеобщо да продават кремълски хапчета. Продажбите вървят ужасно, тъй като хората споделят, че това е лек за всички заболявания. Някои руснаци го купуват и през днешния ден в усъвършенствана трансформация - в този момент то освен генерира ток, само че и доставя стоманени йони в червата. В описанието написа, че хапчето оказва помощ при чревна непроходимост, запек и други проблеми на храносмилателната система, " дава отличен резултат " при простатит и усъвършенства мъжката потентност.

" Ако се употребява от хора в Кремъл, може би ще помогне и на майка ми. Затова го купих ", уверен е Дмитрий от Томск. Въпреки известността му измежду хората и многочислените митове, няма ясни данни дали водачите на Съветския съюз в миналото са употребявали това хапче.

" Прочиствайки червата от отровни отрови, електронната таблетка възвръща хормоналния баланс на организма, липидния метаболизъм и намалява равнището на холестерола в кръвта. Именно с това изясняват лекарите сполучливото потребление на АЕС за стомашно-чревния тракт при атеросклероза, менопауза, нередовна менструация, хронична отмалялост и меланхолия, при алергичен дерматит, синдром на махмурлук. " Това е описанието на въпросната таблетка.

Противопоказания не са изброени, само че е упоменато и с удебелен шрифт, че е належащо да се консултирате с доктор преди приложимост. През 90-те години продажбата на хапчето се радва на необикновен триумф. Тогава капсулите се създават освен в НИИПП, само че и в заводите на " Компонент " в Зеленоград и " Актау " в Казахстан. Общо се създават към милион броя годишно.

В доста връзки триумфът на вълшебното хапче се дължи на митологичното мислене - капсулата е показана като разкрито чудодейно лекарство за елита. От лаборатория, за която всички знаят, само че никой не приказва. На въпрос на публицист дали таблетката в действителност има свойството да подмладява, фармацевти и видни съветски лекари се смеят с глас.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР