Стабилна ли е финансовата система в България, ще овладеят ли

...
Стабилна ли е финансовата система в България, ще овладеят ли
Коментари Харесай

В 12.30 часа започва петото издание на банково-финансовия форум, организиран от списание „Мениджър“

Стабилна ли е финансовата система в България, ще овладеят ли новите лихвени равнища инфлацията, на какъв брой крачки сме от еврозоната – политическата неустойчивост у нас или външни фактори ще забавят процеса на въвеждането на еврото; благосклонни ли са банките към финансиране на ESG планове – това са единствено част от въпросите, на които ще търсят отговор участниците в, на списание „ Мениджър ”, който ще се организира през днешния ден, 20-ти октомври , в Интер Експо Център от 12.30 ч.

Водещи банкери, финансисти и икономисти ще очертаят вероятностите - до каква степен се простира въздействието на световните промени върху банковия пазар у нас; новите трендове при финтех услугите, блокчейн, NFT (незаменим токен), онлайн заплащанията и киберсигурността.

Форумът ще стартира с извънредно изявление с Майкъл Фауленд, заместник-управител на Националната банка на Хърватия, който ще опише за опита, опасенията, събитията и действителностите към приемането на еврото в страната.

След него в първи панел: Влиянието на световните пазари върху финансовата система на България - Петър Славов, ръководител на Надзорния съвет на ПроКредит Банк, финансистът проф. доктор Даниела Бобева, икономистът Любомир Дацов и Георги Ганев - икономист и учител,  ще приказват за положението на банковия пазар у нас, покачването на лихвени равнища и по какъв начин те ще се отразят върху достъпа до финансиране. 

От Деница Маджунова, началник на отдел „ Физически лица “ в ПроКредит Банк, бизнес консултанта Ясен Гуев и Иван Паспалджиев, старши съветник в denkstatt -  участниците във втория спорен панел: Новата ESG действителност – ще научим за какво грижата за околната среда, обществената отговорност и високия стандарт на корпоративно ръководство са толкоз значими за репутацията и бъдещите облаги на фирмите.

Виктор Стоянов, шеф различни канали в УниКредит Булбанк, Юлиян Маслянков, изпълнителен шеф на Сирма ИншурТех и HRM Solutions, и Благовест Караджов, шеф на iuvo ще разкрият бъдещето на финтех услугите в третия панел: Технологично съревнование на парите. Основни тематики в панела ще бъдат още No Code революция за цифровизация в банките, незабавните преводи и мобилните заплащания и силата на данните - по какъв начин да се оферират точните финансови артикули, в точното време, на точното място и на точните консуматори.

Фокусът на четвъртия панел: Парите и хората - ще бъде отбраната на спестяванията и услугите, насочени към потребителите. За тях ще приказват Николай Василев, ръководещ сътрудник на Експат Капитал, Николай Мартинов, съосновател в Импетус Капитал, Десислав Василев, създател на компания за персонални финанси " Пентаграм Капитал " и Иван Стойков, старши финансов анализатор, MoitePari.

Достъпът до  Пети банково-финансов конгрес " Бъдещето на парите " на списание „ Мениджър “  е безвъзмезден, с предварителна регистрация, която можете да направите 

Генерален сътрудник на събитието: 

Основни сътрудници: , 

С поддръжката на: , 

Партньори на коктейла: , 

Институционални сътрудници: , , , , , 

Медийни сътрудници: , ,, , , 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР