Сряда е денят, в който най-добрият ни тенисист Григор Димитров

...
Сряда е денят, в който най-добрият ни тенисист Григор Димитров
Коментари Харесай

Програма за сряда в София: Григор, Лазаров и още двама българи на корта

Сряда е денят, в който най-хубавият ни тенисист Григор Димитров ще направи завръщането си на шампионата от категория АТР 250 в София, където победи при първото си и само досега присъединяване през 2017-а година. Нашето момче съобщи, че задачата и през този сезон е да завоюва трофея, като първото предизвикателство по пътя към постигането на това е международният №71 Иля Ивашка. Двубоят сред двамата е първи във вечерната сесия през днешния ден и началото му ще бъде сложено не преди 18:00 часа българско време.

Преди първата ни ракета на корта в Арена " Армеец " ще излязат двете ни млади очаквания при мъжете Янаки Милев и Пьотр Нестеров, за които това е дебютно присъединяване на Sofia Open. Нестеров към този момент реализира своя първи триумф в шампионата, откакто осъществя победа в първия кръг на пресявките на сингъл, а в този момент за него следва да започва и изявите си на двойки, където ще си партнира с различен от най-обещаващите ни млади гении.

С това обаче не се изчерпва българското присъединяване за деня, защото програмата ще бъда закрита от срещата сред Александър Лазаров и Лоренцо Музети. В откриващия си мач българинът надви над Иржи Лехечка, а в този момент ще търси нов влиятелен триумф над четвъртия подложен в схемата италианец, чието присъединяване през предходната година бе прекъснато от различен българин в лицето на Димитър Кузманов.

Програма за Ден 4 в София:

Централен корт (начало 12:00 часа):

1. Лоренцо Сонего - Бернабе Сапата Мирайес

2. Николоз Басилашвили - Фернандо Вердаско

3. Янаки Милев/Пьотр Нестеров - Джак Ванс/Джейми Ванс

4. Григор Димитров - Иля Ивашка (не преди 18:00 часа)

5. Александър Лазаров - Лоренцо Музети

Корт 1 (начало 12:00 часа):

1. Марк-Андреа Хюслер - Жофри Бланкано

2. Ян-Ленард Щруф - Душан Лайович

3. Иван Сабанов/Матей Сабанов - Роман Йебави/Адам Павлашек

4. Хънтър Рийс/Шимон Валков - Юг Ниш/Ян Зелински

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР