Срокът за регистриране на допълнително монтирани газови уредби в автомобилите

...
Срокът за регистриране на допълнително монтирани газови уредби в автомобилите
Коментари Харесай

Удължиха срока за регистрация на газови уредби с шест месеца

Срокът за вписване на в допълнение инсталирани газови уредби в колите се удължава с шест месеца - от 29 май до 30 ноември тази година. В този интервал няма да се постановат наказания от контролните органи. Това е записано в оповестеното в "Държавен вестник " допълнение към Наредба от 2000 година за вписване, доклад, прекъсване от придвижване и стартиране в придвижване на моторни пътни транспортни средства. Документът е подписан от министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

В този период притежателят на транспортното средство е задължен да съобщи в КАТ смяната на данните за типа на горивото, която е настъпила след монтирането на уредба в автомобила, и която разрешава моторът да работи с полутечен нефтен газ - пропан-бутан, или сбит природен газ.

Още с въвеждането на изключителното състояние и последвалите ограничения по превъзмогване на епидемията от ковид от държавното управление оповестиха, че срокът ще бъде продължен задоволително, с цел да се избегне скупчването на доста хора и нарушаването на обществената изолираност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР