Срещата от 12-ия кръг на Първа лига между отборите на

...
Срещата от 12-ия кръг на Първа лига между отборите на
Коментари Харесай

"Царско село" реши да не пуска фенове на мача с "Локо" София

Срещата от 12-ия кръг на Първа лига сред тимовете на " Царско село " и " Локомотив " София ще се играе пред празни трибуни, оповестиха домакините, които са решили да се възползват от възмoжнocттa, прeдocтaвeнa oт Миниcтeрcтвoтo нa здрaвeoпaзвaнeтo, дa рeшaт caми дaли дa пуcкaт последователи на своите мачове.

От 21 октомври на стадионите в страната аудитория се позволява при показване на документ за имунизация, преболедуване или негативен тест.

Първоначално " Царско село " е възнамерявал да отпусне 50 билета на гостите от " Локомотив " София, само че по-късно концепцията е била отхвърлена.

В предходното домакинство против ЦСКА гостите имаха право на 60 билета. Заради високата цена на билетите обаче почитателите на " алените " отхвърлиха да участват.

" Ръководството на " Царско село " предложи на сътрудниците си от " Локомотив " София да даде 50 билета, които да бъдат публикувани от гостуващия тим на техни последователи, които имат право да участват на стадиона. Това предложение не бе признато. В тази връзка и по отношение на усложнената обстановка с покачващата се заболеваемост на популацията с COVID-19 и за опазване здравето на футболните последователи, управлението на " Царско село " взе следното решение - срещата против " Локомотив " София ще се играе без аудитория ", .

В " Локомотив " София обаче не са удовлетворени от решението на " Царско село ".

" Ръководството на ФК " Локомотив София 1929 " е извънредно разочаровано и озадачено от решението на " ФК Царско село " да не бъде позволена аудитория на срещата от XII-ти кръг на Първа професионална лига сред двата тима. Ние имаме вяра и се надяваме, че управлението на ФК " Царско село " ще премисли своето решение и ще допусне аудитория на срещата, като бъде спазена заповедта на министъра на опазването на здравето за осъществяване на спортни мероприятия ", написа в известие, публикувано от " Локомотив ".

Срещата сред " Царско село " и " Локомотив " София от Първа лига е в петък от 17:15 часа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР