Срещаме ви с една жена, която след раждането на двете

...
Срещаме ви с една жена, която след раждането на двете
Коментари Харесай

Марина Ганева – първата българка с отличие при мастърите по вдигане на тежести

Срещаме ви с една жена, която след раждането на двете си деца рестартира своята спортна кариера и към този момент е в международния хайлайф по повдигане на тежести. Тя е на 36 години и след второто си раждане тази година печели два бронзови медала от европейско и международно състезание. Така, тя става първата българка с отличие при мастърите.

Марина Ганева описа за достиженията си и за завръщането си в спортната зала в предаването " България в 60 минути ".

„ Всичко е допустимо с доста пристрастеност и обич към спорта. Майчинството не е било причина да спирам, просто една къса пауза и след това продължих още веднъж да върша това, което ми харесва. След майчинството се занимавам от една година по-сериозно. Успехите ми тази година станаха на смешка, споделиха ми за едно съревнование, ревизирах нормативите и взех решение да вземам участие. Да облека екипа на България беше доста мощен мотиватор “, съобщи Ганева.

„ След раждането на децата ни ставаме още по-упорити, само че в никакъв случай не ми е липсвала мотивация за спорт. Тялото ми си умря и пристрастеността ми още повече се разгори. Постепенно съумях да кача равнището. Много се трудих и чаках да реализира триумфите, които завоювах. Сбъднах една детска своя фантазия “, добави тя.

Какво показа още Марина Ганева вижте във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР