Среднощна тайна среща в централата на на Позитано 20 си

...
Среднощна тайна среща в централата на на Позитано 20 си
Коментари Харесай

БОМБА В ПИК: Кирил и Асен на крака при Нинова в полунощ. Истинските преговори за кабинет се водят на “Позитано” 20. Там снощи спазариха министрите!

Среднощна загадка среща в централата на на " Позитано " 20 си проведоха водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев и председателката на столетницата Корнелия Нинова, видяха фоторепортерите на организация ПИК.

Малко след 23.00 часа нощес харвардите, както са по-известни двамата новоизлюпени политици, дойдоха на " Позитано ", където продължиха уйдурмата за бъдещото държавно управление на България.

Веднага откакто завършиха протоколните срещи по секторни политики в мол " Парадайз " на бул. " Черни връх ", Петков и Василев се качиха в лек автомобил " Рено ", а водачът им ги води непосредствено в центъра на София на ул. " Позитано ".
свързани новини91336преди 20 часа140591на 25.11.2021
Още с идването водачът скри лекия автомобил зад друга, по-невзрачна кола, а харвардите побързаха да се шмугнат в партийната централа на Българска социалистическа партия.

Там двамата са се срещнали с лидерката на столетницата Корнелия Нинова, с цел да обсъдят разпределението на постове в кабинета.

Според източници на ПИК действителната делба на властта се случва в централата на Българска социалистическа партия, договарянията в мола са камуфлаж.

Не е ясно дали останалите водачи в обединението - Слави Трифонов, Христо Иванов и Атанас Атанасов са осведомени със среднощните совалки на Петков и Василев.

Появата на някогашните министри на Радев в централата на е изненада, защото двамата оповестиха, че първо ще се водят договаряния по политики и едвам откакто целите бъдат изчистени, ще се състоят лидерските срещи, на които би трябвало да стане явен съставът на кабинета.
свързани новини104658на 24.11.2021
Мистерия е и за какво Петков и Василев взеха решение да се срещнат с по нощите. Възможно е двамата да са пробвали да скрият диалога си с председателката на от останалите партийни водачи.

Припомняме, че през миналите три дни харвардите организираха 12 срещи по секторни политики с специалистите на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България. Днес и в събота срещите ще продължат, като на тях би трябвало да се изчистят целите пред бъдещото държавно управление.

Срещата на " Позитано " 20, която се състоя късно нощес, обаче е следващото доказателство за изказванията на политическите специалисти, които са безапелационни, че дебатите по секторни политики са единствено заслон за илюзия на обществото. Истинските договаряния за сформиране на държавно управление се водят на секрети срещи в партийните централи, надалеч от хорските очи, което Петков и Василев потвърдиха със среднощната си аудиенция на " Позитано " 20.







Кирил Петков и Асен Василев си потеглят от мол " Парадайз " след срещите по секторни политики.





Кирил Петков и Асен Василев се качват в автомобила на паркинга на мол " Парадайз ".



На път за срещата с Корнелия Нинова.









Шофьорът на Петков и Василев паркира автомобила на " Позитано " 20.







Харвардите влизат на " Позитано " 20.







Шофьорите на Петков и Василев и Корнелия на раздумка, до момента в който чакат шефовете си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР