Сред предложенията е поставянето на предпазни колани и видео регистратори

...
Сред предложенията е поставянето на предпазни колани и видео регистратори
Коментари Харесай

В Момента В България Се Случва Нещо Ужасяващо! Кръв Се Лее, Много Жертви! Шефовете На Полицията Спешно

Сред предложенията е слагането на защитни колани и видео регистратори в пътническите рейсове.

Законът за придвижването по пътищата ще се раздели на три, като образованието за водачите ще е настрана и техническите параметри на колите също, изясни зам.-председателят на Комисията по превоз в Народно събрание Станислав Иванов.

Той добави, че ще има нови камери.

" Има поръчка за нови 30 камери, които скоро ще бъдат сложени, а при по-силен надзор при годишни механически прегледи, нарушаванията ще намалеят. Освен манталитета на водачите, би трябвало да се промени и този на пешеходците ", съобщи Станислав Иванов.

Според ръководителя на Българската асоциация на потърпевшите при произшествия Владимир Тодоров би трябвало да има нови форми на надзор.

Стационарни камери, които засичат скорост и други нарушавания, не са купувани от 6 години, само че се обработват на ръка тези камери, би трябвало да се построи обединен център за обработка на данните, съобщи Тодоров.

Видео регистратори допълнително надали ще трансформират значително нещата, в случай че се употребяват като тахографите, означи пък някогашният началник на КАТ Алекси Стратиев.

От Министерство на вътрешните работи обявиха, че камери ще се поставят и в необозначени служебни коли.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР