Срамен факт разкри без да иска Големият брат за миналото

...
Срамен факт разкри без да иска Големият брат за миналото
Коментари Харесай

Джино без капка обща култура. Подозират, че е гей, защото...

Срамен факт разкри без да желае Големият брат за предишното на някогашния победител във „ ВИП Брадър” Джино. Мотористът не може да чете на български и има съществени проблеми с родната история.

Младият мъж, който извънредно държи на външния си тип се провали тотално на изпита по човек и общество за 4 клас в нашите и американските учебни заведения. Той не знаеше, че Фердинанд е управлявал България след оповестяването на независимостта през 1908 година и по този индикатор настигна някогашния съквартирант Дани Златков. Той пък не знаеше, че на 22 септември нашата страна е оповестила самостоятелност. Джино даже не знаеше по какъв начин се споделя българския президент Румен Радев. Докато трябваше да задава въпроси на Луна и Мариела Нордел стана ясно, че Бианкалана не може и да чете добре на български. След като несполучливо се опита да срича като дете от детската градина, Мариела се принуди да задава въпроси сред него.

Джино провокира съмненията на съквартирантите и със половата си ориентировка. Той познава всяка марка козметика, държи извънредно доста на външния си тип и прекарва цветове пред огледалото. Затова част от останалите съквартиранти считат, че е гей. Макар че Бианкалана минава за разбивач на женски сърца, Фънки мъчно ще бъде уверен, че неговият съквартирант не си пада по мъже.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР