Сръбският треньор Далибор Дестанович почина по време на мач на

...
Сръбският треньор Далибор Дестанович почина по време на мач на
Коментари Харесай

Сръбски треньор, направил кариера и в България, почина по време на мач

Сръбският треньор Далибор Дестанович умря по време на мач на 48-години. 
Прочетете още
Дестанович е умрял по време на първата част в дуела на 16-годишните в Румъния сред Финикс Галац и Штеница Букурещ. Той е бил ментор на Финикс Галац, само че по време дуела е получил инфаркт. 

Румънските медии оповестяват за скандално отношение на извиканата кола за спешна помощ, която е пристигнала на място без доктор. Лекар въпреки всичко е пристигнал по-късно и екипът е опитал да избави Дестанович, само че той е умрял на път за болничното заведение. 

Организаторите на дуела обявиха, че е имало здравно лице на дуела и то е оказало първа помощ на наставника в очакване на колата за спешна помощ, която обаче е била без доктор, който е дошъл с втора кола за спешна помощ. Именно това закъснение може би се е оказало съдбовно, пишат медиите в Румъния. 

Сърбинът работеше за Финикс в последните 7 сезона, а в България също е добре прочут, тъй като е играл за три тима - Ямбол, Видабаскет и Спартак Министерство на вътрешните работи.

Бившето леко крило е защитавало още цветовете на локалния Напредък Алексинац и босненския Радник Биелина, като с последния има шампионска купа. Кариерата му стартира през 1991 година в Напредък и завършва в същия тим през 2012 година

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР