Сръбският тенисист Новак Джокович заяви, че търпението в ключовите моменти

...
Сръбският тенисист Новак Джокович заяви, че търпението в ключовите моменти
Коментари Харесай

Джокович: Не играх най-добрия си тенис, но оцелях

Сръбският тенисист Новак Джокович съобщи, че търпението в основните моменти му е помогнало да победи Тейлър Фриц и да доближи до финала на Финалния шампионат на ATP за годината в Торино.
 Джокович още веднъж ще спори за купата на Финалите на ATP Джокович още веднъж ще спори за купата на Финалите на ATP
" Трябваше да се боря, с цел да оцелея. Днес не се усещах изключително деятелен. Знаех, че след вчерашната изтощителна борба с Даниил Медведев, ще ми би трябвало известно време, с цел да се приспособя и да намеря ритъма си. Трябваше да бъда доста толерантен. Не започнах доста добре втория сет, само че пробвах нов удар и съумях да овладея нервите си, с цел да стигна до нов тайбрек. Много се веселя, че преодолях всичко това, тъй като не мисля, че това беше един от най-хубавите ми дни в тениса, само че съумях да оцелея ", сподели Джокович пред уеб страницата на АТП.

На полуфиналите сърбинът победи американския тенисист Тейлър Фриц в два сета със 7:6 (7:5), 7:6 (8:6). На финала сърбинът ще играе с спечелилия от двойката Андрей Рубльов (Русия) - Каспер Рууд (Норвегия).

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР