Сръбският премиер нарече незаконното подслушване на президента опит за държавен

...
Сръбският премиер нарече незаконното подслушване на президента опит за държавен
Коментари Харесай

Бърнабич: Незаконното подслушване на президента е опит за държавен преврат

Сръбският министър председател назова противозаконното подслушване на президента опит за държавен прелом. Според нея в това са забъркани чиновници на ръководещата партия и висши чиновници от Министерството на вътрешните работи.
Сръбският вътрешен министър Александър Вулин съобщи след съвещание на Съвета за сигурност в неделя вечерта, че съгласно правоприлагащите органи. Министърът разясни, че в това са забъркани високопоставени чиновници на Министерство на вътрешните работи и че делото и събраните материали са трансферирани в отдела на прокуратурата за проведена престъпност.
 Престъпници над 1500 пъти подслушвали Вучич Престъпници над 1500 пъти подслушвали Вучич
Семейството на сръбския президент Александър Вучич е било подслушвано нелегално 1572 пъти. Това заяви след съвещанието на Съвета по на...
" Подслушването на сръбския президент Александър Вучич е опит за държавен прелом ", съобщи държавният глава по телевизия " Пинк ".
Според нея следствието би трябвало да разкрие целия механизъм, до " последното винтче ".
" Мисля, че това е група от хора в службите за сигурност, преди всичко, в Министерството на вътрешните работи, както и в ръководещата Сръбска прогресивна партия, към която числя се. Това обгръща и престъпни организации, мафията и част от медиите в Сърбия, както и част от правосъдната система, и без никакво подозрение има интервенция от задгранични служби. Целта е да се дестабилизира Сърбия посредством физическо или друго премахване на Вучич ", сподели Бърнабич.
Милош Вучевич, заместник-председател на ръководещата СПП и кмет на Нови Сад, стигна още по-далеч в своите догатки и съобщи пред кореспонденти, че измежду участвалите в заговора против президента " има и министри, шефове и други партийни функционери ". В същото време съответни имена на обвинени чиновници не бяха разкрити.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР