Сръбската певица Даниела Вранич обяви, че е роднина на Ванга.

...
Сръбската певица Даниела Вранич обяви, че е роднина на Ванга.
Коментари Харесай

Сръбска певица обяви, че Ванга й е баба

Сръбската певица Даниела Вранич разгласи, че е родственик на Ванга. Известната дълги години като " Кралицата на саловете " (б.а. - корабите) изпълнителка даде особено изявление за връзката си с пророчицата за вестник " Курир ".



В младостта си Вранич постоянно приказва за Ванга с татко си. Мъжът в никакъв случай не й разкрива предсказанията на пророчицата за фамилията.

" Ванга можеше да планува по кое време ще се случат някои радикални неща, само че ние не я възприемахме по този метод - споделя Даниела. - Гледаше мен и сестра ми, като бяхме дребни, само че не помня доста. За нас тя беше просто нашата баба и нищо повече. Имаме единствено обич към нея и се гордея с нея като баба, а не като пророчица. "
 Вранич се отдръпва от сцената на върха на славата си Вранич се отдръпва от сцената на върха на славата си
Вранич се е интересувала какво е предсказала за нея Ванга.

" Постоянно питах татко ми да ми каже дали баба е споделила нещо за нас. Той постоянно на смешка ми отговаряше, че със сестра ми ще сме щастливи. Всъщност ние в действителност сме щастливи с живота, който водим. Със сигурност не приказваме за нея като за пророчица. "

Певицата прибавя, че е наследила мощната си вътрешен глас от Ванга.

" Преди усещах някои неща. Определено имам мощна вътрешен глас. Приятелите ми постоянно се изненадват какъв брой мощна е тя. Това значи доста за мен в работата ми, тъй като постоянно знам дали нещо ще бъде наред, или не. Никога обаче не съм желала да приказвам за това прекомерно съществено ", разкрива певицата.

Бащата на Вранич - Мирко, е родственик на един от братята на Ванга. Както е известно, братът на пророчицата Томе Пандев Сурчев живее дълги години в Сърбия. Той също като сестра си напуща родната Струмица. Продава парцела си и се мести край Белград. За него се знае прекомерно малко.
   Джокович е измежду почитателите на Даниела Джокович е измежду почитателите на Даниела


" Чувала съм, че братът на Ванга, който живееше в някогашна Югославия, е идвал да я види в Петрич - описа пред " България Днес " Стефка Петревска, една от близкия другарски кръг на пророчицата. - Не говореше доста за роднините си отвън страната. През последните 13 години от живота на Ванга, когато тя имаше най-голяма потребност от помощ и поддръжка, малко на брой останаха до нея. Моята майка Витка беше до нея непрекъснато. "
 Ванга Ванга
Витка Петревска живее в дома на ясновидката цели 11 години - от 1985 година до 1996 година На 11 август 1996 фамозната ясновидка си потегля от нашия свят, с цел да продължи своята задача във вечността. В последните години от живота на пророчицата Витка върти тяхното общо домакинство. В къщата си в Първомай Петревска се прибира единствено в петък вечер, а в събота заран още веднъж е на своя пост при Вангелия.

Самата Ванга сигурно е била при брат си Томе в Югославия най-малко един път. В Комисията по досиетата към момента се пазят пътни листове на пророчицата за пътувания зад граница, до които " България Днес " получи достъп преди време. Един до тях е точно във връзка визитата на Ванга при брат й. То е било през 1965 година. С пътния ваучър Министерство на вътрешните работи позволява на Ванга да отиде на посетители на дребния си брат Тома Пандев Сурчев. Посочен е и негов адрес в Белград - улица " Шесталичка " номер 52. Пророчицата е отпътувала при брат си на 21 октомври и се е върнала в България 10 дни по-късно.
 Пътният лист за визитата на Ванга в Югославия Пътният лист за визитата на Ванга в Югославия


Предполага се, че бащата на Вранич - Мирко, е негов правоприемник. Самата сръбска певица е родена 1975 година. Като дете се учи да свири на пиано и тренира лека атлетика. На шестнадесет години напуща дома на родителите си и се устоя като модел, детегледачка, а по-късно става певица. Тъй като са от патриархална среда, родителите й не я подкрепили в това. Завършва селскостопанска гимназия и записва образование по мениджмънт в университет, само че не го е приключва.

Кариерата й на певица започва през 2005-а. Година по-късно издава първия си албум " Да не види она ". През 2012 година пуска и втори. Именно в него е най-големият й шлагер - дуетът й с Аца Лукас " Нико као ти ". След този албум Даниела се отдръпна от общественото пространство. Известната певица е считана за една от най-популярните дами на сръбската обществена сцена, когато тя взема решение да приключи сполучливата си кариера.

Оказва се, че причина за това са здравословни проблеми. Вранич е диагностицирана с тежка форма на хормонален дисбаланс.

" Отдръпнах се от публичния живот, тъй като бях извънредно засегната от заглавията, че съм дебела, цялостна с целулит и че не се грижа за външния си тип, а знаех, че съм болна ", споделя Даниела.

Днес тя живее в къща непосредственост до Шабац и рядко се появява в медийното пространство. Интервюто, в което приказва за роднинската си връзка с Ванга, е едно от дребното след отдръпването й от сцената.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР