Спряганият за нов треньор на Левски Саво Милошевич твърдо избягва

...
Спряганият за нов треньор на Левски Саво Милошевич твърдо избягва
Коментари Харесай

Саво Милошевич отказа да коментира темата Левски

Спряганият за нов треньор на Левски Саво Милошевич твърдо заобикаля тематиката дали ще поеме „ сините ”. Той отхвърли да приказва на този въпрос в обществената си изява в неделя, когато пристигна да даде кураж в залата на баскетболистите на Партизан в дуела им против Цедевита Олимпия.

„ Гробарите ” завоюваха първия полуфинален дуел и направиха сериозна крачка към финала.
 Левски предлага нови контракти на трима българи Левски предлага нови контракти на трима българи
Милошевич реши да дава отговор на въпроси за четата на Желко Обрадович, вместо на такива за своето бъдеще. Той похвали баскетболистите за представянето им в Евролигата, където Партизан отпадна инфарктно от бъдещия първенец Реал Мадрид.

Иначе на „ Герена ” се твърди, че смяна в обстановката няма. Там не престават да водят диалози и с други претенденти. Нищо, че в Сърбия към този момент оповестиха и каква ще бъде заплатата на Саво Милошевич. Той щял да коства на „ сините ” 18 000 евро на месец. Смята се, че тази сума е много прилична за човек с визитка като неговата. Макар, че триумфите в нея са най-вече като футболист.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР